Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Česko Slovenská SuperStar - Porota vrátila Martina Haricha zpět do hry!

3. 05. 2011 | Novinky
Obrovské emoce, extrémní napětí, skandující davy fanynek, omdlévajících štěstím! To vše a mnohem víc jsme zažili včera, ve čtvrtém finálovém kole Česko Slovenské SuperStar, které málem „zlomilo vaz“ benjamínkovi soutěže Martinu Harichovi!

Drama, které jsme viděli při včerejším vyřazovacím večeru Česko Slovenské SuperStar, snad fanoušci ještě nezažili! Davové šílenství, skandující, jásající fanynky, potoky slz, emoce, to vše se rozpoutalo, když na pódiu stanuli poslední dva adepti na vyřazení ze soutěže. Chvilku to vypadalo, že čtvrté finálové kolo, v němž sedmička finalistů Česko Slovenské SuperStar zpívala rockové balady, se stalo osudným nejmladšímu soutěžícímu Martinu Harichovi. Po vyslovení jeho jména moderátorem Leošem Marešem se rozpoutalo v šílejícím davu pod pódiem doslova peklo! Fanynky nebyly k zadržení, nechtěly se smířit s tím, že právě Martin soutěž opouští. Další vlna emocí nastala při vyslovení verdiktu poroty, která včera poprvé (a naposledy) využila svého práva Divoké karty a vrátila Martina Haricha zpátky do hry. Fanynky jásaly. A tak i tento víkend bude o divácké sms hlasy bojovat svými pěveckými výkony celkem „sedm statečných“ finalistů.
Mimořádná dramatičnost pondělního Rozhodnutí přispěla i k nárůstu návštěvnosti internetových stránek pořadu superstar.tv, které dosáhly rekordu v návštěvnosti, a to od počátku vysílání druhé řady nejsledovanější pěvecké show na světě (RUest 65 132).

Na první májové finálové after party, které se konají vždy po skončení přenosu, tentokrát finalisté oslavili narozeniny, a to hned dvoje – Celeste Buckingham (16) a Bětky Kolečkářové (19). Té se splnil sen, když jí přišel poblahopřát její pěvecký idol Matěj Ruppert. Narozeninové překvapení čekalo i na Celest, která si vyzkouší roli moderátorky Počasí. Každý, kdo nestihl prvomájový polibek, měl možnost vše napravit na party, kde byla k dispozici „živá socha“ K. H. Máchy!

V neděli 8. května 2011 v 5. finálovém kole uvidíme, jak obstojí finalisté v duetech a sólové písni, kterou jim vybrala Helena Vondráčková, jež bude s Jiřím Kornem vzácným hostem večera. Dvojice populárních umělců, kteří spolu vytvořili řadu jedinečných tanečních i pěveckých duetů během přímého přenosu také zazpívá, uvidíme tedy duet v podání absolutních profesionálů.

V pondělí 9. května 2011 nás čeká Rozhodnutí, při němž však vypadnou vzhledem k včerejšímu použití Divoké karty dva soutěžící současně. Během večera navíc zazpívá a zatančí zvláštní host – finalista první řady Česko Slovenské SupertStar Ben Cristovao se svou taneční company!

5. finálové kolo:
neděle 8. května 2011 od 20 hodin
pondělí 9. května 2011 od 20 hodin – ROZHODNUTÍ




Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles