Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Česko Slovensko má talent - Poslední finálová místa získali Richard Nedvěd a Patrik Žiga

22. 11. 2010 | Finále
Poslední dvě místa ve finálové čtrnáctce jediné originální show ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT získali v sedmém semifinálovém kole Richard Nedvěd a Patrik Žiga. Richard Nedvěd do finále postoupil díky největšímu počtu sms hlasů, kterými ho podpořili fanoušci. Patrik Žiga okouzlil porotu precizní hrou na saxofon. Porota ve složení Lucie Bílá, Jaro Slávik a Jan Kraus mu dali přednost před tanečníkem Františkem Šimčíkem, který se s Patrikem dělil o druhé a třetí místo.

Brno bylo tuto neděli svědkem posledního semifinálového večera, který odstartovalo ojedinělé muzikantské spojení světové dvojice Arashe s cesko-slovensko-ma-talent-finaleRebbecou a populárními českými zpěváky Xindla X s Olgou Lounovou.

Napínavý večer byl doslova plný překvapení. Porota nešetřila chválou, ale i nesouhlasnými Xky. Jasným vítězem se stal a diváky svým vtipným vystoupením doslova okouzlil sympatický Richard Nedvěd. Do rozstřelu o poslední místo postoupili dva nejmladší účastníci v tomto kole – Patrik Žiga a František Šimčík. O postupu malého talentovaného saxofonisty rozhodla porota. K výhře 100 tisíc EUR (téměř 2,5 milionu korun), angažmá v Las Vegas a účasti na světovém finále Got Talent jsou tak Richard a Patrik zase o něco blíž.   

Ve třetím semifinálovém kole vysílaném v přímém přenosu z Brna se kromě postupujících finalistů představili také: BMX show, zpěvačka Tereza Anna Mašková, Brasil Show, A. J. Band, akrobatická skupina Akademia SX, Duo Araton Aspis a tanečník František Šimčík.
 
Příští týden si nenechte ujít velkolepé finále ze kterého vyjde jen jeden vítěz! Už příští neděli 28. listopadu ve 20.00 na Televizi PRIMA a TV JOJ. O jeho vítězství budou rozhodovat pouze diváci. Informace o finalistech show ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT najdete na stránkách www.csmatalent.tv..

Zdroj: Prima

Veronika J.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Jsem ráda, že vyhráli Dae Men SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
jo SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Patrik byl fakt skvělej, hltala jsem každý jeho slovo Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
fandím patrikovi
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles