Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Česko Slovensko má talent - Silák se zlomeným srdcem aneb Milado, vrať se, prosím

9. 09. 2010 | Novinky
"Bylo mi 16, když mě na ulici zmlátili tak, že jsem měl zlámaný nos, sanici a rozbitý celý obličej. Jen tak, bezdůvodně... Když se to stalo podruhé, řekl jsem si, že tohle se už nesmí opakovat. A začal jsem na sobě pracovat. Cvičit, dřít v posilovně," říká Alojz Morovič (48), muž, který svými neuvěřitelnými siláckými výkony na castingu do ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT ohromil všechny přítomné.

Jako silák vystupuje už 19 let a na svém kontě má řadu rekordů – některých až těžko uvěřitelných. Například roztlačení tranzitu nožem zapíchnutým v krku. Přejíždění svého těla autem. Drží také už více než 15 let světový rekord v hodinovce kliků – za hodinu jich stihl udělat 3500! Členy poroty velmi pobavila jeho vzájemná komunikace s asistentem a inspirovala je k tomu, aby Alojzovi a jeho asistentovi poradili jisté inovace v jejich show... Pan Morovič naplno žije sportem, tréninkem, nekouří, nepije. "Díky tomu cesko-slovensko-ma-talentmám tělo jako dvacetiletý kluk. Neumím stárnout," říká pyšně Alojz.

Ale o co úspěšnější je ve svém siláckém oboru, o to méně se mu daří v soukromí. Před 13 lety mu jeho manželka unesla děti do Švýcarska a násilně přerušila jejich kontakt. S dcerou (20) se dodnes nestýká, se synem (25) k sobě naštěstí cestu hledají a občas si aspoň zavolají. Smutně skončila i jeho poslední láska, která ho dodnes trápí. "Dva roky jsem čekal, až bude mojí milé, Miladě, 18 let a pustí ji z děcáku, kde vyrůstala. Říkal jsem si, že za to, co musela v dětství prožít se svými tyranskými rodiči, a za ten dětský domov, kde skončila, jí vytvořím hezký život a všechno jí vynahradím. Soucítil jsem s ní, protože jsem měl podobný osud – krutého otčíma a pak zbytek dětství v dětském domově," vypráví Alojz. Ale zatímco si vysnil pohádku, realita byla jiná. Když Miladu propustili z dětského domova, žili spolu pár měsíců a pak se mladá žena z ničeho nic sbalila a zmizela. "Vím o ní jen to, že je někde v Chomutově. Je mi bez ní stále těžko... Chtěl bych jí vzkázat, že ji mám pořád rád, že mi chybí a že bych byl moc rád, kdyby se ke mně vrátila," dodává Alojz.

Zdroj: Prima

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles