Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Česko Slovensko má talent - Sophiina volba

8. 09. 2010 | Novinky
Diváci mohli v neděli 5. 9. vidět v rámci originální talentové show ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT emotivní příběh sester Jitky (16) a Pavlíny (21) Matiových. Před porotce i diváky se sestry postavily ruku v ruce. Uspěla však jen jedna, porota toto sourozenecké duo nekompromisně rozdělila. Ale porotci ve svých názorech rozhodně nebyli jednotní. Lucii Bílé se jejich duet líbil, Jan Kraus a Jaro Slávik však měli jiný názor. Pokud se bude dál hovořit o postupu, pak jedna musí z kola ven.

Ještě než vešly obě slečny, které pocházejí z Roudnice nad Labem, ale studují na konzervatoři zpěv, na jeviště, mluvily o tom, jak si skvěle rozumí a jsou na sebe hodně vázané. Netušily, že za moment je čeká nejtěžší rozhodnutí jejich života.

cesko-slovensko-ma-talentJanu Krausovi a Jaro Slávikovi se víc líbil zpěv starší tmavovlasé Pavlíny. Naznačili, že její mladší sestra, blondýna Jitka, zpěv své sestře trochu kazí. A dali slečnám jasné ultimátum. „Buď postoupí jen Pavlína, nebo žádná, je to pro vás akceptovatelné?“ zeptal se nekompromisně Jan Kraus. Sestry se šly poradit do zákulisí a jejich rozhodování se neobešlo bez slz. Pavlína se na jeviště nechtěla vrátit bez sestry, Jitka ji posílala dál. „Ty na to máš, budeš zpívat za nás za obě,“ utěšovala ji a zároveň i sebe. Těžko si představit, že by sestře možnost vyhrát 100 tisíc EUR a angažmá v Las Vegas upřela. Pavlína si otřela slzy a prohlásila: „Já tam jdu, ale bude to pro mámu, jo?“ Jitka kývla a ze zákulisí spolu s moderátory Martinem Pyco Rauschem a Jakubem Prachařem sledovala, jak Pavlína zazpívala už sama další písničku. „To je to nejkrásnější, co jsi mohla pro svou sestru udělat, to mi věř,“ utěšoval Jitku Jakub Prachař. A nebyl sám, kdo si to myslel.

V dalších kolech si sice sestry Matiovy spolu už nezazpívají, ale jinak jim v tom nic nebrání. Společně totiž vystupují – a někdy i v triu se sestřenicí. Pocházejí z romské muzikantské rodiny, táta je baskytarista, maminka hrála na klavír a zpívala. Holky hrávaly na housle a na klavír. Tak napojené jsou na sebe proto, že další sourozence už nemají a jako sestry si vždycky moc dobře rozuměly; ostatně, spojuje je stejný a velký zájem – zpěv. Nerozdělí je nakonec úspěch? Sledujte další osud Pavlíny, která je přesvědčená, že nyní musí zpívat i za svou sestru Jitku.

Zdroj: Prima

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !