Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Česko Slovensko má talent: Táta mi tady chybí

2. 09. 2010 | Televizní tipy

Televizní diváci mají za sebou první díl originální talentové show ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT. A hned v prvním díle se talent opravdu objevil!

 

Čtrnáctiletá Tereza Anna Mašková z Třince působila před porotci trochu nejistě, a dokonce se zdálo, že chce mít své vystoupení hlavně hodně rychle za sebou. Směs nejistoty, trémy, ale zcela jistě i zodpovědnosti a očekávání udělala své. A určitě také velká touha uspět a přinést radost nejen sobě, ale i svým blízkým. Tereza se svěřila, že vyrůstá jen s maminkou. Otec měl před deseti lety nehodu a zemřel. Její mladší sestra ho nikdy nepoznala. „Tak teď mi tady chybí,“ uzavřela vzpomínku na tatínka se slzami v očích Tereza.  Ale v momentě, kdy tato na první pohled nenápadná dívka začala zpívat, se stalo kouzlo. Nesmělá slečna se smutnýma očima zmizela, a celý sál si s úžasem uvědomil: Tak tohle je opravdu talent!

 

Za porotce to vyjádřila Lucie Bílá: „Ty jsi neuvěřitelná, jsi názorný příklad toho, že famózní zpěvačka se pozná během pár tónů.“ Jan Kraus jí poradil: „Ode dneška by ses měla každou chvíli, kdy budeš vzhůru, věnovat tomu, co předvedeš příště, protože tvoje šance jsou obrovské.“ A Jaro Slávik hodnocení završil pochvalou: „Máš tak obrovský talent, že bys okamžitě mohla vystupovat v Americe.“ A všichni tři jednohlasně Terezu poslali do dalšího kola.

 

Tereza Anna, která má raději oslovení Tereza – jméno Anna je prý památka po babičce –, byla z hodnocení nadšená. „Vůbec jsem nečekala, že postoupím,“ říkala šťastně. Jaký to byl pro Terezu pocit vidět, že jí celý sál tleská vestoje? „Nádherný, nic takového jsem nezažila a snad ještě nikdy jsem nebyla tak šťastná jako teď,“ líčila. Tereza se učí zpívat pět let, chodí do ZUŠ v Třinci. V září nastoupí do deváté třídy a pak by ráda zkusila přijímačky na Pražskou konzervatoř na obor muzikál, protože by jednou chtěla být zpěvačkou. Přestože si vybrala skladbu od Beyoncé, má prý docela ráda i jazz a občas ho i zpívá na různých vystoupeních. Kromě zpěvu hraje na klavír a ráda tančí hip hop.

 

Sledujte další díl originální talentové show ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT již tuto neděli 5. 9. Nenechte si ujít přehlídku talentů, které pojí jedno společné – všichni chtějí vyhrát 100 000 eur a angažmá v Las Vegas!

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
tak tahleta Anička mně moc zaujalaSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kraslice