Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Česko Slovensko má talent - Tatínku, řekni mi proč...?

16. 09. 2010 | Novinky

„Tell Me Why“ zpívá Julia Maria Sakar (14) v jedné ze svých písniček, k nimž píše většinou vlastní texty. Nejinak tomu bylo i v případě této skladby, jejímž prostřednictvím se mladá zpěvačka ptá svého otce, proč se k ní nehlásí a proč ji a její matku opustil, když byly Julii tři měsíce... Možná právě s touto písní předstoupí Julia Maria před porotu a diváky, pokud postoupí do dalšího kola jediné originální talentové soutěže ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT. Uvidíte už v neděli 19. září ve 20.00 v Televizi PRIMA a TV JOJ.

 

Zatím vše nasvědčuje tomu, že Julia Maria je jedním z nejvýraznějších talentů, které se objevily v soutěži ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT. Půvabná Julia Maria skvěle zpívá, skládá hudbu, píše texty, vystupuje, účastní se talentových soutěží... „Odmalička jsem věděla, že chci zpívat, a dělám pro to vše, co můžu,“ říká cílevědomá Julia Maria, která momentálně přechází do soukromé školy, aby se mohla ve Švýcarsku plně věnovat práci na své první, právě vznikající desce. Julia Maria se narodila českým rodičům ve Švýcarsku. Otec od nich krátce po jejím narození odešel a holčička vyrůstala v domě u jezera na kraji Curychu sama s matkou. „Mám ve Švýcarsku ještě tři starší sestry, už jsou vdané, mají své životy... Ale máme se rády, často se spolu setkáváme,“ říká Julia Maria. Juliina matka Jarmila je ve Švýcarsku známou osobností a jednou z neuznávanějších léčitelek s jasnovidnými schopnostmi, která dokáže předpovídat budoucnost. Ale co se týče pěvecké budoucnosti své dcery, je zdrženlivá, aby prý něco nezakřikla... Nicméně s úsměvem ráda vypráví, jak jí kdysi její „učitel-jasnovidec“ nad Juliinou kolébkou sdělil, že až bude Julii 14 let, čeká ji raketový začátek její kariéry.

Julia Maria se hudbě a zpěvu věnovala odmalička. Nikdy prý nebyla dítětem, které se znuděně potuluje po ulicích a hledá zábavu – raději seděla u klavíru a zpívala si. Jejím prvním velkým úspěchem byla loňská účast v semifinále německé talentové soutěže „Supertalent“, kde jí aplaudovala porota v čele s německým hudebníkem Dieterem Bohlenem. Ale podle zákulisních informací prý neměla jakožto Švýcarka šance dosáhnout na vítězství... Julia Maria nad tím ale dlouho nesmutnila – dostatečnou satisfakcí jí bylo pozvání na obrovský charitativní koncert, který se konal v Bernu za účasti světových hvězd, kde vystupovala jako předskokanka Shakiry.

Momentálně Julia Maria žije svou deskou, kvůli níž tráví téměř každý den několik hodin v nahrávacím studiu, připravuje se na vystoupení v Itálii, kde bude zpívat pro 200 nejbohatších lidí světa, a těší ji také, že je součástí projektu ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT. Doufá, že i toto by mohl být další krůček v její hudební kariéře, kterou chce zkusit budovat i v Čechách. „Vyrostla jsem sice ve Švýcarsku, ale srdcem jsem Češka,“ prozrazuje Julia Maria. Kromě svého profesního snu má i jeden soukromý: „Přála bych si, abych se v Čechách setkala s tátou. Chybí mi. Byla bych ráda, aby se třeba jednou přišel podívat na mé vystoupení,“ dodává mladá, talentovaná a nadějná zpěvačka. 

 
Dívejte se na další díl ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT už tuto neděli 19. září od 20.00 v Televizi PRIMA a TV JOJ.

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !