Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Česko-slovenský talent najde hvězdná porota

23. 05. 2010 | Televizní tipy

Společný projekt Televize PRIMA a TV JOJ Česko Slovensko má talent už zná svou porotu. Talenty na obou stranách bývalé společné republiky budou hledat zpěvačka a několikanásobná Zlatá slavice Lucie Bílá, herec a moderátor Jan Kraus a producent a manažer Jaroslav Slávik.


Čtěte také další nové články:

Česko Slovensko má Talent odvysílá Prima s JOJ

Člen poroty Česko Slovensko má talent – Jaroslav Slávik


Televize PRIMA a TV JOJ vybraly pro svůj společný stěžejní podzimní projekt Česko Slovensko má talent hvězdnou porotu. Nejslavnější česká zpěvačka, nejobávanější český moderátor a do třetice zkušený producent a manažer hvězd budou pravidelně na obrazovkách obou stanic hodnotit výkony přihlášených „talentů“ v celosvětově nejúspěšnější talentové show, jejíž vítěz si odnese výhru v hodnotě 100 tisíc eur (přibližně 2,5 milionu korun). Na dnešní společné tiskové konferenci bylo prozrazeno také slíbené překvapení pro vítěze – angažmá v americkém Las Vegas.

Českému i slovenskému publiku jsou první dva porotci známí, třetí – Jaroslav Slávik – je známý hlavně v prostředí hudebního businessu a jeho velkých hvězd. Tento 35letý producent, manažer a původní profesí scenárista posledních deset let působil v zahraničí jako úspěšný hudební producent. Ve věku 21 let se stal nejmladším výkonným ředitelem slovenské pobočky gramofonové společnosti EMI. Hned o dva roky později přivedl EMI na Slovensku k historicky nejúspěšnějšímu hospodářskému výsledku s tržním podílem 25 procent. Loni stál u zrodu agentury TATA, která zajišťuje servis pro umělce, jako jsou Simply Red, Arash, Bob Sinclair, Marilyn Manson, Anastacia, Shaggy a další.

Talentovou show Česko Slovensko má talent uvidí diváci obou televizí od září každou neděli večer. V této chvíli odstartuje hledání talentů předcastingovými a castingovými koly. Přihlásit se může každý, kdo si myslí, že má výjimečný talent. Show je otevřená všem věkovým kategoriím a všem talentům.

Zájemci se mohou hlásit na internetové adrese www.csmatalent.cz. V případě České republiky mohou využít i telefonní číslo 221 489 221.

Zájemci o výhru 100 000 eur i bonus v podobě vystoupení v Las Vegas mohou svůj talent předvést již od konce května:

 

První castingová kola:

29. 5. (sobota) – BRATISLAVA
6. 6. (neděle) – PLZEŇ
13. 6. (neděle) – BRNO
18. 6. (pátek) – ŽILINA
20. 6. (neděle) – OSTRAVA

25. 6. (pátek) – KOŠICE

27. 6. (neděle) – PRAHA

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
porota sa mi pozdáva, baví ma to s nimi
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles