Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Člen poroty Česko Slovensko má talent – Jaroslav Slávik

23. 05. 2010 | Televizní tipy

35letý producent, manažer, původní profesí scenárista, posledních deset let působil v zahraničí jako úspěšný hudební producent. 


Čtěte více informací v našem speciálu Česko Slovensko má Talent.


Ve věku 21 let se stal nejmladším výkonným ředitelem slovenské pobočky gramofonové společnosti EMI. Jeho objevem byla kapela, která v Japonsku prodala téměř milion singlů. Hned o dva roky později přivedl EMI na Slovensku k historicky nejúspěšnějšímu hospodářskému výsledku s tržním podílem 25 procent.

 

V 27 letech už stál jako výkonný ředitel v čele společnosti Warner Music pro východní Evropu a šéfoval pobočce AOL TIME WARNER s působištěm ve Vídni a na Ukrajině. Byl objevitelem zpěvačky Ruslany, která vyhrála cenu Eurovize.

Před třemi lety se spolupodílel na organizaci historicky prvního koncertu Madonny v Moskvě a produkoval nejdražší hudební video ve východní Evropě za 300 tisíc eur skupině Chori Chori (klip najdete níže pod článkem)

V roce 2008 agenturně a manažersky zastupoval zpěváka Basshuntera (ze Švédska), který vydržel v čele britské hitparády 6 týdnů (stejně jako kdysi ABBA). Loni stál u zrodu agentury TATA, která zajišťuje servis pro umělce, jako jsou Simply Red, Arash, Bob Sinclair, Marilyn Manson, Anastacia, Shaggy a další.

Mezi osobní přátele Jara Slávika patří například Seymour Stein (viceprezident společnosti Warner a objevitel Madonny), Peter Jenner (původní manažer Pink Floyd), Jacquelyne Ledent-Villain (PR manažerka a členka managementu týmu Phila Collinse a publicistka AC/DC), Jens Thiele (manažer Scooter), Rainer Focke (manažer Simply Red) nebo Bertis Downs (manažer R.E.M.).

 

Přátelské vztahy udržuje i s umělci, mezi něž patří Phil Collins, Shaggy, Arash, Ville Valo (zpěvák HIM), Anastacia, Natasha Bedingfield, Sean Paul a další.

 
Čtěte také další nové články:

Česko-slovenský talent najde hvězdná porota

Česko Slovensko má Talent odvysílá Prima s JOJ


Čtěte více informací v našem speciálu Česko Slovensko má Talent.


 



Zdroj:Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Je krásnej Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
je tam za toho prisnejšieho, ale sedí mu to
Obrázek uživatelky
profil
to jeho hodnocení nechápu ....
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles