Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

ČSMT: Požár v divadle, akrobaté na šálách a sexy posluchačka církevní školy

9. 10. 2011 | Novinky
V talentové show ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT tentokrát mimo jiné uvidíte kaskadérskou show, při které málem vzplane Mahenovo divadlo, dechberoucí vzdušnou akrobacii na pětimetrových šálách a závěr bude patřit na první pohled cudné zpěvačce z církevní školy.

V úvodu ovládne pódium jeden z nejstarších účastníků letošního ročníku Jaroslav Hueber. Devětašedesátiletý důchodce pobaví obecenstvo svým svérázným přístupem k životu. Když se ho Martin Dejdar zeptá, čím se zabývá, bez mrknutí oka vytáhne z kapsy seznam činností a začne ho předčítat. „Jsou mladí staříci a staří mladíci,” tvrdí. Diváky i porotu pak svým tancem přesvědčí, že on rozhodně patří mezi ty druhé.

Mahenovo divadlo v Brně zažilo během své více než stoleté existence leccos. Co ale předvedla kaskadérská skupina Agilitas, na to bude personál divadla vzpomínat ještě dlouho. Kaskadéři totiž svými pyrotechnickými efekty mohli způsobit katastrofu. Naštěstí byl místní hasič na svém místě a požár včas uhasil.

Velmi neotřelou choreografii předvede taneční skupina Credance, která kombinuje prvky nejrůznějších tanečních žánrů a tančí za doprovodu neméně pestré směsice hudby. „Nejinovativnější taneční číslo, které jsme viděli,” zhodnotil vystoupení Jaro Slávik.

Při vystoupení akrobatické skupiny Vertigo běhá mráz po zádech. Pětice akrobatů předvede vzdušnou akrobacii na červených plátěných pásech. „To vaše vystoupení bylo geniální,” hodnotí skvělé artistické výkony a poutavou choreografii v rytmu tanga Lucie Bílá.

Pomyslnou tečku za šestým dílem udělá vystoupení devatenáctileté Andrey Gabrišové. Píseň All That Jazz z muzikálu Chicago zvládne tato absolventka církevní konzervatoře na výbornou a vyslouží si tak bouřlivé ovace publika.


Šestý díl největší talentové show ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT uvidíte v neděli 9. října od 20.00 na Primě.



Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
se ráda dívám.Ale je jich tam dost,co vůbec nic neumí,ale hlavně že jsou v televizi a to jim asi stačí, i když se ztrapní
Obrázek uživatelky
profil
Nejvíc mne na tom baví ti lidi,jak si nedovedou přiznat že nedělají nic nového,zábavného,nebo zpívat když to opravdu neumí.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
se těším na večer
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles