Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čtvrtý díl ČSMT: Rozdělená taneční dvojice, Egypťan v sukních a husí kůže na rukou!

25. 09. 2011 | Novinky
ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT přinese opět pořádnou porci zábavy a emocí. Uvidíte mimo jiné taneční skupinu, za kterou by se nemusela stydět ani Beyoncé, dále exotický tanec Egypťana v sukních a závěr bude patřit rodící se hvězdě hudebního nebe. Z jejího zpěvu se Jakubovi s Pycem dokonce udělala husí kůže na rukou!

Nejdříve se představí Jaroslav Parči se svým neobvyklým přetextováním písně Bruna Marse. Moderní skladbu totiž zazpívá na slova slovenských říkanek a lidových písní. Po několika nepodařených číslech porotu probere představení RDS Company. Taneční skupiny, která má mezi sebou tanečníka se zkušenostmi z vystupování s Kylie Minogue či Beyoncé.

Porota musí často říkat i nepříjemné pravdy a dělat tvrdá rozhodnutí. Jedním takovým příkladem je taneční duo Pocket Pack. Porota dala po vystoupení teprve jedenáctiletému Michalovi Hlivákovi na vybranou: „Buď půjdeš sám, protože ty jsi talentovaný, nebo nepostupujete oba dva.“ Takový tlak malý Michal nevydržel a rozplakal se přímo na pódiu.

Porotu i diváky zaujme Osama Mimi Farag. Egypťan v pestrobarevných sukních, který do divadla přinese závan exotiky. Neumí zatím sice moc česky, svůj národní tanec však ovládá dokonale. Pestrobarevným sukním neodolá ani Lucie Bílá a tanec v egyptské sukni si sama vyzkouší.

Úplný závěr bude Evě Burešové. Svým zpěvem oslní celé divadlo. A moderátorům Jakubovi s Pycem z jejího zpěvu dokonce naskočí husí kůže. Ještě než začne zpívat, si ale vyslechne nepříjemné narážky Jara Slávika. „Jak dlouho zpíváte?“ zeptá se Martin Dejdar. „A od kdy se to začalo dát poslouchat? Kdy se lidé přestali před vámi zavírat?“, popichuje Jaro. Po vystoupení však porota společně s publikem nadšeně aplauduje ve stoje. „Jo, jo, jo! Nářez!“ vykřikuje nadšeně Lucie. Nakonec mladé zpěvačce složí poklonu i Jaro. „Omlouvám se za své hrubé chování. Jste nejlepší mladá zpěvačka, v kterékoli talentové soutěži v Čechách a na Slovensku za posledních patnáct let,“ hodnotí uznale.
    
Čtvrtý díl největší talentové show ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT uvidíte v neděli 25. září od 20.00 na Primě.


Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !