Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dalšími finalisty jsou Mighty Shake – Zastávka a Veronika Stýblová

8. 11. 2010 | Novinky

Postup do finálového kola jediné originální show ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT vybojovali v pátém semifinálovém kole taneční skupina Mighty Shake – Zastávka a zpěvačka Veronika Stýblová. Mighty Shake měli největší podporu diváků jak na brněnském výstavišti, tak u televizních obrazovek. Na druhém a třetím místě se umístila Veronika Stýblová a malý Michael Jackson – Jakub Ressler. O postupu Veroniky Sýblové rozhodla porota ve složení Lucie Bílá, Jaro Slávik a Jan Kraus.

 

Nedělní živý přenos show ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT byl plný překvapení. Velkolepou přehlídku talentů zahájil slovenský rapper Rytmus, který sklidil uznání nejen od diváků, ale hlavně od Lucie Bílé. Dalším překvapením byla informace o návratu tří soutěžních čísel do show. Dnes večer se představila první z nich – zpěvačka s velkým hlasem Pavlína Matiová. V dalších semifinálových kolech uvidíte taneční skupinu Phantom Crew a nadaného tanečníka Františka Šimčíka.

 

Taneční skupina Mighty Shake – Zastávka si vytancovala svůj postup galaktickou show plnou světelných efektů a obživlých robotů. Veronika Stýblová okouzlila porotu svým barevným hlasem a Jaro Slávik ji dokonce označil za nejlepší zpěvačku celé soutěže. Mighty Shake a Veronika jsou nyní o krok blíž k vysněné výhře 100 tisíc EUR (téměř 2,5 milionu korun), angažmá v Las Vegas a účasti na světovém finále Got Talent.

 

V pátém semifinálovém kole vysílaném v přímém přenosu z Brna se kromě postupujících finalistů představily také sexy houslistky Eva Slaná a Lucie Klasek, malý Michael Jackson Jakub Ressler, Trampolíny Praha s nádechem španělského temperamentu, silák Alojz Morovič s pomocníkem, „moderní“ cimbálová muzika Silvayovci, mistři bubnů Neopercussio a zpěvačka Pavlína Matiová.

 

Dalších osm semifinalistů se představí už příští neděli 14. listopadu ve 20.00 na Televizi PRIMA a TV JOJ. Hlasovat pro ně je možné už nyní. Systém hlasování je jednoduchý. Každý ze semifinalistů má pro telefonické hlasování přiřazený svůj kód. Stačí tedy poslat kód podporovaného talentu na telefonní číslo 906 02 13.

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
nijak nas to nenadchlo
Obrázek uživatelky
profil
tyhle pitomosti vůbec nesleduji,škoda času Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Veronika má velký talent,zaslouží si postup,držím ji palce
Obrázek uživatelky
profil
že nepostoupili "bubeníci"
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Mašle