Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Z druhého semifinále ČSMT postupují Segment, Tomáš Buranovský a Diana Kalashová!

14. 11. 2011 | Finále
Už druhou devítku semifinalistů talentové show ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT dnes hostila bratislavská Incheba. Porota a především televizní diváci rozhodli o postupu tří z nich. Do Velkého finále postupují hudební skupina Segment, zpěvák Tomáš Buranovský a zpěvačka Diana Kalashová.

O přízeň diváků a postup do Velkého finále se v druhém semifinálovém kole utkali: zpěvačka Andrea Gabrišová, mužský taneční pár David Valčuha a Milan Hradecký, dětská zpěvačka Diana Kalashová, skupina Elements, samuraj Hayashi, taneční skupina Respect Us, hudební skupina Segment, zpěvák Tomáš Buranovský a vzdušní akrobaté Vertigo.

Nejvíce hlasů a přímý postup do Velkého finále získali hudební skupina Segment a  zpěvák Tomáš Buranovský. Další dva s nejvyšším počtem hlasů, dětská zpěvačka Diana Kalashová a vzdušní akrobaté Vertigo, předstoupili před porotu. Ta rozhodla, že třetím finalistou se stala dětská zpěvačka Diana Kalashová.

Z Velkého třesku postoupilo celkem sedmadvacet soutěžících, které porota vybrala do semifinále soutěže. Semifinálová kola jsou celkem tři a v každém z nich se o přízeň diváků uchází devět soutěžících. Do Velkého finále však postoupí pouze tři nejlepší. Finalistů bude tedy nakonec devět. Každé semifinálové kolo probíhá tak, že se nejdříve všichni semifinalisté představí divákům se svým vystoupením. Poté, co moderátoři SMS hlasování ukončí, se hlasy sečtou a první dva semifinalisté, kteří dostanou od diváků nejvíce hlasů, postupují do Velkého finále přímo. Další dva s nejvyšším počtem hlasů předstoupí před porotu, která vybere třetího finalistu.


Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
jsem ráda, že Segmenti pokračují ve své tvorbě a už se moc těším na jejich další koncert!Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles