Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Finálová brána otevřena pro NH6 a DeaMen

15. 11. 2010 | Novinky

Ve finále jediné originální talentové soutěže ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT uvidíme bratrskou rapovou formaci NH6 a dvojici silových akrobatů DaeMen. Nejvyšší počet diváckých SMS hlasů poslal NH6 do finále přímo. DaeMen postoupili do finálového boje o výhru díky rozhodnutí poroty - Jaro Slávika, Lucie Bílé a Jana Krause.

Diváci svými SMS hlasy podporovali své favority již od minulé neděle a jako největší talent šestého semifinále ocenili nevidomé rapující bratry Nora a Heňa vystupující pod názvem NH6. Hned za nimi se o druhé a třetí místo dělilo duo DeaMen a romské dívčí trio Sabrosa. Ti se tak dostali do rozstřelu, ze kterého jako postupujícího finalistu porota vybrala DaeMen. Výhra 100 tisíc EUR (téměř 2,5 milionu korun), angažmá v Las Vegas a účast na světovém finále Got Talent je tak pro NH6 a DeaMen o kousek blíž.  

 
V šestém semifinálovém kole vysílaném v přímém přenosu z brněnského výstaviště se kromě postupujících finalistů představili také kouzelník ze staré školy Zdeněk Kožušník, 8letý hiphoper Jarko Krigovský, mladí tanečníci Vanesa Šanková a Marek Peťko, skupina Queenie, zpěvačka Kristýna Procházková a taneční skupina Phantoms Crew, kterou do boje o výhru vrátil po vypadnutí ve Velkém třesku divácký zájem. Speciálním hostem dalšího talentového večera byla zpěvačka Marta Jandová. Ta svým vystoupením nažhavila diváky hned na začátku přenosu.


Poslední osmička semifinalistů se představí už příští neděli 21. listopadu ve 20.00 na Televizi PRIMA a TV JOJ. Hlasovat pro ně je možné už nyní. Systém hlasování je jednoduchý. Každý ze semifinalistů má pro telefonické hlasování přiřazený svůj kód. Stačí tedy poslat kód podporovaného talentu na telefonní číslo 906 02 13.

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Jsem ráda, že Dea Men vyhráli celou tuto soutěž. Přála jsem jim to Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
celkom zaujimavé kolo
Obrázek uživatelky
profil
Podle mě talent mají. Kolik z nás by dokázalo napsat něco takovýho, aby to mělo smysl a šlo to do rytmu. Já třeba nechápu, proč se do finále dostala slečna Hašková. Nezpívá zle, ale aby to byl takový zázrak, jaký z ní všichni dělají... Dle mého protekce a veliká
Obrázek uživatelky
profil
vyhrály city nad uměním a talentem.Vím,že ti kluci to nemají v životě lehké,ale měl by zvítězit talent a pole mého názoru,možná že tomu nerozumím,tohle talent není.Byli tam lepší,kteří bohužel vypadli.
Obrázek uživatelky
profil
Jsme hnusní ,ale je to pravda. Tak doufám,že rozum zvítězí nad srdcem.SmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Koleda