Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Finálová štěstěna se usmála na sestry Winklerovy a Křečkovy muže

1. 11. 2010 | Novinky

V dalším semifinálovém kole byly podle diváků nejtalentovanějšími semifinalistkami sestry Winklerovy. Nejvyšší počet diváckých SMS hlasů je poslal přímo do finále jediné originální talentové soutěže ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT. V přímém přenosu televizí PRIMA a TV JOJ pak ještě porota - Jaro Slávik, Lucie Bílá a Jan Kraus rozhodli o druhém finalistovi tohoto kola – Křečkových mužích.

Podle diváků, kteří svými SMS hlasy podporovali své favority již od minulé neděle, se jako největší talent čtvrtého semifinále projevilo pěvecké duo sester Kataríny a Zuzany Winklerových. Těsně za nimi se nejvíce líbili také Křečkovi muži T-BASS a Lucie Smolíková se psem Angelem. Ti se v počtu diváckých hlasů umístili na druhém a třetím místě a dostali se tak do rozstřelu, o jehož vítězi rozhoduje porota. Ta nakonec do finále poslala taneční skupinu Křečkovy muže T-BASS. K výhře 100 tisíc EUR (téměř 2,5 milionu korun), angažmá v Las Vegas a účasti na světovém finále Got Talent jsou tak sestry Winklerovy a Křečkovi muži T-BASS o kousek blíž.  

 
Ve čtvrtém semifinálovém kole vysílaném v přímém přenosu z brněnského výstaviště se kromě postupujících finalistů představila také vitální zpívající důchodkyně Magdaléna Lipke, skupina Long Vehicle Circus se svou choreografií na chůdách, romská taneční skupina Salut Roma, Zuzana Saparová a F Dur Jazz Band, diváci viděli i zpěváka Antona Toráče. Překvapením večera, které se odehrálo hned v úvodu, bylo vystoupení hudební skupiny NightWork.


Dalších osm semifinalistů se představí už příští neděli 7. listopadu ve 20.00 na Televizi PRIMA a TV JOJ. Hlasovat pro ně je možné už nyní. Systém hlasování je jednoduchý. Každý ze semifinalistů má pro telefonické hlasování přiřazený svůj kód. Stačí tedy poslat kód podporovaného talentu na telefonní číslo 906 02 13.


Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !