Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Největší talent mají Dae Men!

29. 11. 2010 | Finále

Cesta za tím největším česko slovenským talentem je u konce. Vítězem jediné originální talentové show ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT se stali sexy siloví akrobaté Dae Men.

Diváci z celého Česka a Slovenska jim zaslali nejvíce hlasů a pomohli jim k výhře 100 tisíc EUR a otevřeli jim cestu do světa showbusinessu nejen v Las Vegas.

 

Na obrazovkách Televize Prima a TV JOJ se tuto neděli v přímém přenosu odehrálo velké finále show ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT. Na brněnské výstaviště se sjelo všech čtrnáct finalistů, aby zabojovali o pohádkovou finanční výhru a také angažmá v Las Vegas a účast na soutěži všech talentů.

 

Velkolepou podívanou zahájila ohnivým pěveckým vystoupením Lucie Bílá a pak už nebránilo nic v přehlídce těch nejlepších soutěžících, kteří se probojovali až do finále.

Kromě Dae Men měli šanci na výhru měli také akrobaté s exotickým jménem – Chebejet; tancující kouzelník – Radek Bakalář; raperská bratrská dvojice NH6, o kterých už nikdo nepochybuje; Křečkovi muži, kteří předvedli taneční show jako z Pobřežní hlídky; Sestry Winklerovy s duetem Tell Him, barevný tanec skupiny The Pastels, zpěvačka Veronika Stýblová, která už umí být i drsná holka; hudební misionáři Mako!Mako, zpěvačka s tahem na branku – Dominika Hašková, saxofonový mág Patrik Žiga, scénicky dokonalí Mighty Shake - Zastávka a operní zpěvák s tajemstvím – Marián Zázrivý.

 

Večer uzavřeli výherci show SLOVENSKO MÁ TALENT Old School Brothers a po jejich vystoupení přišlo na řadu poslední rozhodnutí.

Do závěrečného rozstřelu se dostali zpěvák Marián Zázrivý, kouzelník Richard Nedvěd a sexy siloví akrobaté Dae Men. Z výhry se ale mohl radovat jen jeden z nich. Moderátoři Jakub Prachař a Martin „Pyco“ Rausch napínali diváky jak jen mohli, ale nakonec oběma národům sdělili verdikt.

Vítězem show ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT jsou DaeMan.

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
pí Bílá byla opravdu mírně trapná a klukům jsem to taky moc přálaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
klukům jsem to opravdu přálaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
pí Bílá byla opět mírně trapná ..
Obrázek uživatelky
profil
Já jsem měla husí kůži je to opravdu nádhera a zaslouží si aby tento talent odjel za velkou louži.Doufám že jim to tam pěkně natřou.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles