Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Česko Slovensko má talent - Křečci, pes, tanec na chůdách a souboj generací

28. 10. 2010 | Novinky
V neděli 24. 10. v dalším semifinále ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT diváky zaujala taneční skupina The Pastels, jejichž barevné vystoupení je natolik nadchlo, že je poslali svými hlasy přímo do finále. O další finálové místo svedla boj travesty skupina Screamers, která na jevišti nechala ožít hudební legendy a nebála se zavolat si na pomoc kouzelnického učně Harryho Pottera. Proti této silné sestavě se postavila zpěvačka Dominika Hašková s hitem od Whitney Houston I Will Always Love You. Jestli měla Dominika někde svého osobního strážce, není známé, ale každopádně to byla ona, koho porota nakonec do finále poslala. Již tuto neděli 31. 10. svede boj o finále další osmička talentů.

Diváci budou opět moci vybírat z osmi semifinalistů, které samozřejmě mohou podporovat svými hlasy prostřednictvím SMS. Systém hlasování je jednoduchý. Každý ze semifinalistů má pro telefonické hlasování přiřazený svůj kód. Stačí tedy poslat kód podporovaného talentu na telefonní číslo 906 02 13! Cena SMS je 13 Kč včetně DPH. Tuto službu zajišťuje MEDIA SUPPORT, s. r. cesko-slovensko-ma-talento. Takto hlasovat se může ze SIM karet telefonních operátorů Telefónica O2, T-Mobile a Vodafone. Započítány jsou hlasy ze sítí všech tří operátorů zaslané až do okamžiku ukončení hlasování. Každý hlas je platný okamžikem doručení hlasovací SMS bez ohledu na to, zda a kdy byla doručena odpověď. Odpovědi na došlé hlasy jsou zasílány pouze v síti mobilního operátora Telefónica O2.

Před diváky tento týden předstoupí:

Křečkovi muži T- BASS – 9981
Jejich poznávacím znamením jsou umělé fousy a samozřejmě také nápaditá taneční show. Snaží se oslovit všechny skupiny diváků a nebojí se zabloudit ani k Modré ústřici.

Magdaléna Lipke – 9982

Neuvěřitelně vitální důchodkyně, která velkou část života prožila v zemi neomezených možností. Ale ty se jí otevírají i tady, a proto přišla zpívat do ČSMT!

Long Vehicle Circus – 9983
Zda je jejich talent největší, je otázkou, ale nejvyšší je určitě! Na Slovensku a v Česku ojedinělý projekt, který v sobě spojuje chůdy, tanec, divadlo a pantomimu.

Salut Roma – 9984

Romská taneční skupina, ze které se dál dostali jen její mužští členové. Taneční projev děvčat se porotě až tak nelíbil, naproti tomu temperament kluků si vysloužil postup do semifinále.

Zuzana Saparová a F Dur Jazz Band – 9985
Tahle kapela má koule! To alespoň tvrdí porota, ale určitě i každý pozorný divák si mohl všimnout, že talent jim rozhodně nechybí. Jediné, co je nám záhadou, je, proč jsou zrovna v F Dur.

Lucie Smolíková – 9986
Jako jediná se propracovala do semifinále spolu se svým zvířecím miláčkem. To znamená velkou kvalitu, kterou chce pes Angel určitě potvrdit i v dalším kole.

Anton Toráč – 9987

Zpěvák s odhodláním, který měl namále. Nakonec o svých kvalitách přesvědčil porotu hned dvakrát – v divadle mu pomohl refrén a ve Velkém třesku mu to vyšlo také.

Katarína a Zuzana Winklerovy – 9988

Duo sester ze Záhorí působí spíš nenápadně, ale když začnou zpívat, je jich plné jeviště. V Lakšárské Nové Vsi mohou být na své talentované obyvatelky právem hrdí.

Zdroj: Prima

Veronika J.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
pes byl super,ale porota měla pravdu.SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
to byli, ale soutěž je o lidech, ne o psech, ale pejsek je to chytrýýýýýSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
LUCKA SE SVÝM PEJSKEM ANGELEM BYLI JEDINEČNÍ!!!!!!!!!!SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Beránek