Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Česko Slovensko má talent – nekomunikativní silák a odvážné skoky za zvuku bubnů

6. 11. 2010 | Novinky

Cesta ke splnění snů je po dalším semifinálovém kole originální talentové show ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT o kus blíž pro sestry Winklerovy a také pro poněkud netypickou taneční skupinu Křečkovi muži T-BASS. Právě tato dvě vystoupení nejvíce zaujala; postupují tak do finále!

O Kataríně a Zuzaně Winklerových rozhodli přímo diváci svými hlasy, Křečkovi muži museli svůj postup obhájit před porotou. Porotci se rozhodovali právě mezi nimi a sympatickou Lucií Smolíkovou a jejím zvířecím miláčkem, psem Angelem. Další semifinále je již tuto neděli 7. 11. ve 20.00.

 

Diváci budou opět moci vybírat z osmi semifinalistů, které samozřejmě mohou podporovat svými hlasy prostřednictvím SMS. Systém hlasování je jednoduchý. Každý ze semifinalistů má pro telefonické hlasování přiřazený svůj kód. Stačí tedy poslat kód podporovaného talentu na telefonní číslo 906 02 13! Cena SMS je 13 Kč včetně DPH. Tuto službu zajišťuje MEDIA SUPPORT, s. r. o. Takto hlasovat se může ze SIM karet telefonních operátorů Telefónica O2, T-Mobile a Vodafone. Započítány jsou hlasy ze sítí všech tří operátorů zaslané až do okamžiku ukončení hlasování. Každý hlas je platný okamžikem doručení hlasovací SMS bez ohledu na to, zda a kdy byla doručena odpověď. Odpovědi na došlé hlasy jsou zasílány pouze v síti mobilního operátora Telefónica O2.

 

Kdo před diváky předstoupí již tuto neděli a bude bojovat o postup do finále?

 

Eva Slaná a Lucie Klasek – 9971

Když se spojí krása a šarm s talentem, vznikne vražedná kombinace. Pokud se k tomu přidá ještě sexappeal, máte hned sexy houslové duo, které může v ČSMT zvednout hladinu vod.

Mighty Shake – Zastávka – 9972

Taneční skupina, která dokáže předvést takové vizuální orgie, že máte pocit, že jste někde v paralelním světě. Pestré kostýmy, originální choreografie, to je Zastávka, kde by měl zastavovat každý spoj.

Alojz Morovič – 9973

Silný muž, který si bez váhání lehne pod auto, má jen problém komunikovat se svým asistentem. Z toho vznikají zábavné situace, takže se v semifinále můžeme těšit na nové komické duo. 

Neopercussio – 9974

Netradiční kvarteto bubeníků, které si řeklo, že by mohlo zkusit něco nového. I když spolu hrají jen dva měsíce, jejich bubenická show rozechvěje každý chloupek na vašem těle. 

Jakub Ressler – 9975

Teprve 12letý talent okouzlil neuvěřitelným tancem ve stylu Michaela Jacksona, v semifinále nabídne opět něco jiného. Co to bude? Uvidíme. Určitě to ale bude pecka!

 

Silvayovci – 9976

Fujara, cimbál, akordeon a moderní hudba? Že to nejde dohromady? Silvayovi vás vyvedou z omylu, na takových nástrojích dokážou zahrát i techno.

Veronika Stýblová – 9977

Ve zpěvu může konkurovat komukoliv, ve zvládání trémy je to už trochu horší. Ale ani rozklepané nohy jí nezabránily projít hladce do semifinále. Tam to už bude bez trémy. 

Trampolíny Praha – 9978

Skáčou dobře, skáčou rádi – a navíc vysoko. A kromě toho mají vypracovaná těla, která rádi ukazují, což by mohl být magnet pro hlasující dámy. 

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Neopercussio, Eva a Lucie i "Zastávka"
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles