Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Česko Slovensko má talent - Obří ňadra v rukou Martina Dejdara

10. 09. 2011 | Novinky
Druhý díl ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT přinese opět pořádnou porci zábavy. Uvidíte nevídaná vystoupení, uslyšíte famózní zpěv a zažijete komické situace.

Ve druhém pokračování největší talentové show mimo jiné uvidíte „Shaggyho“ Moussu Aliho, který své přezdívce rozhodně neudělá ostudu. Jaro se dokonce vyjádří na jeho adresu s tím, že by ho do Las Vegas vzal hned. „Kdy můžeme jet do Vegas?“ zeptá se „Shaggyho“ Jaro po jeho famózním vystoupení.

Svým nevšedním pojetím tance pobaví komické duo Karel a Karel. Jezdit na jednokolce a zároveň hrát na kytaru. Nemožné? Tomáš Štolfa vás přesvědčí o opaku. Žonglér Kamil Dzilinsky umí zacházet s obrovskými skleněnkami tak, že budí dojem, jako by se volně vznášely v prostoru. Seskupení Amanitas je zřejmě z jiné planety, alespoň podle mínění poroty, a předvede velkolepou ohnivou show. Jak „těžké“ je udržet v ruce prsa vážící bezmála 10 kilogramů, si na vlastní kůži vyzkouší Martin Dejdar. Ňadra gigantických rozměrů mu totiž do dlaní položí americká showmanka Busty Heartová.

Terčem vtípků se tentokrát stane obávaný porotce Jaro Slávik. Nejdříve si ho vezmou na mušku moderátoři Jakub s Pycem. Začnou mu vést statistiku, jak často vysloví „Las Vegas“. Pozadu ovšem nezůstanou ani soutěžící. Klaun Albertík ho osloví „strejdo“, aby ho v tomto oslovení následovalo dívčí kvarteto Sweet voices. O zábavu se postará i pan Josef Patrovič, který minulý rok televizi zažaloval. Když se dozvěděl, že se bude konat druhá řada úspěšné soutěže, neváhal se přihlásit znovu. Svůj loňský neúspěch dává za vinu nevětranému prostoru. Jak to dopadne tentokrát?

Závěr bude patřit Monice Stanislavové. O této nenápadné zpěvačce mluví členové štábu jako o slovenské Susan Boyleové. A zřejmě právem, neboť nadchla i porotu. „Vy si zpíváte doma? Vy musíte zpívat všude! Jste neskutečná zpěvačka!“ zářila nadšením Lucie Bílá. Ani Martin Dejdar nevycházel z úžasu: „Když jste přicházela, tak jsem si v duchu říkal: Jejda, přišla teta od plotny. Já se vám hluboce omlouvám za to, že mě to vůbec kdy napadlo,“ prohlásil a před talentovanou Monikou dokonce poklekl.
   
Druhý díl největší talentové show ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT uvidíte tuto neděli 11. září od 20.00 na Primě.



Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
jsem se divila co to má býtSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
to tedy bylo vystoupení 5. cenové sk.
Obrázek uživatelky
profil
To bylo něco tak odporného to se jen tak nevidíSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles