Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plzeň ukázala, že má talent!

9. 06. 2010 | Televizní tipy

První casting soutěže Česko Slovensko má talent, který se konal v České republice, překonal všechna očekávání. Na náměstí Republiky v Plzni se sešlo více než pět stovek talentů.

Neodradilo je ani téměř tropické počasí a zájemci se před hotelem Central řadili už od časného rána. Těsně před devátou hodinou, kdy casting začínal, jich tu postávalo už víc než dvě stě.

Předvést se před porotou a postoupit tak do televizních kol přišla pestrá směsice lidí od šestiletých dětí až po adepty ve věku víc než zralém. Nechyběli ani čtyřnozí soutěžící, jako byl například čtyřletý Angel, pejsek plemene border collie, který i se svou paničkou Lucií Smolíkovou předváděl takzvaný dog dancing. Lucii je šestadvacet let, je z Prahy a tomuto málo obvyklému koníčku se věnuje už deset let. „Angel je hyperaktivní a tanec ho moc baví, ještě se mi nestalo, že by se mu nechtělo trénovat. Triky se naučí rychle, ale technické provedení dolaďujeme pak ještě asi měsíc. A když se připravujeme na soutěž, vymyslet sestavu a natrénovat ji trvá tak dva měsíce,“ vysvětlila Lucie. S Angelem nejčastěji tancují na tango, country nebo R´n´B. Proč si myslí, že by právě oni mohli v této soutěži uspět? „Angel je šašek a bavič a myslím, že to by se mohlo lidem líbit,“ myslí si Lucie.

 

Senzaci způsobila taneční skupina Beethoven z Chomutova, jíž byl plný autobus, přijely všechny tři soutěžní týmy – tedy děti, junioři i dospělí, celkem 78 členů. Protože by se ani do jedné ze čtyř místností, kde seděly castingové poroty, nevešla, dostala výjimku a své vystoupení předvedl každý z týmů přímo na náměstí. „Tady jsme tančili disco dance, ale děláme i třeba street show a jiné styly. Speciální program na casting do soutěže jsme nacvičovali několik měsíců,“ řekla Kateřina Havlíčková, jedna ze členek skupiny Beethoven, která v ní tancuje už osm let.

 

Přehlédnout rozhodně nebylo možné zpěvačku, která vystupuje jako dvojnice Tiny Turner a říká si Chichi Tornado. Pod její parukou a šaty se skrýval osmatřicetiletý Petr Vostárek z Prahy. „Travesti show se věnuju už devatenáct let a zpívám písničky nejen od Tiny, která je moje srdeční záležitost, ale i jiných zpěvaček. Přes den pracuju jako cargo manažer v jedné spediční společnosti, takže jsem obyčejná kancelářská myš, ale večer se ze mě stává Tina Turner,“ popsal svou rozdvojenou existenci.

 

Atmosféru Tahiti navodila taneční skupina Trn v oku z Prahy, která předvedla havajské tance. Soubor funguje už deset let a v repertoáru má i tance čínské nebo japonské. Předvést se přijela jen polovina, zbytek je prý ve světě. Čím by právě tyto tanečnice mohly zaujmout? „Tím, že jsme jedinečné,“ odpověděla jedna ze zakladatelek Ajna Řezníčková.

 

Talent všech adeptů posuzovalo souběžně několik porot složených z odborníků na hudbu, tanec a další obory. „Překvapilo nás, jak ti lidé, co sem přišli, byli opravdu dobří, žádní exhibicionisti, ale lidé, kteří mají opravdu talent, a to i malé děti,“ řekl jeden ze členů poroty.

 
 

Další český casting do soutěže Česko Slovensko má talent se bude odehrávat příští neděli 13. června, tentokrát v Brně.

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil

Obdivuji všechny nadané lidi.Já bych se za střízliva do jakékoliv soutěže nedokázala přihlásit a po dvou deckách se mi chce spát.Všem soutěžícím držím palce.SmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles