Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pátý díl ČSMT: Lucie Bílá v podání Pityho nezaujala!

1. 10. 2011 | Novinky
ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT přinese i ve svém pátém pokračování pořádnou porci zábavy. Uvidíte mimo jiné travesti show, ve které se soutěžící bude snažit napodobit Lucii Bílou, taneční skupinu, o které Jaro Slávik prohlásí, že je lepší než Pastels, a závěr bude patřit Stevie Starrovi s jeho neuvěřitelnými kousky!

Nejdříve se představí travesti showman Pity, aby ve svém vystoupení ztvárnil porotkyni Lucii Bílou. Jeho outfit sice vykouzlí úsměv na zpěvaččině tváři, s imitací je to však horší. Nejdou mu její pohyby, nezná její gesta, a tak mu Lucie nakonec doporučí, aby radši imitoval někoho jiného.

Skupiny Pyroterra a Chebejet znají diváci i porota z loňského ročníku ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT. Jejich sloučením vznikla formace Elements, která zaujme svojí ohnivou show s akrobatickými prvky.

Na varietní kouzelníky začíná být porota trochu alergická. Zvláště když předvádějí okoukaná čísla. „Vaše největší kouzlo je stroj času. Přenesl jste nás do roku 1973, do pořadu Televarieté,” hodnotí Jaro sarkasticky poněkud zastaralé vystoupení. Následně ho podpoří i Martin Dejdar. Vystoupí na pódium a začne kouzelníka parodovat. Levitující stolek? Pro Martina žádný problém!

Ze sedadel však všechny zvedne dívčí skupina Ladylicious. Porota jásá a publikum v divadle se dostává do varu. Při hodnocení pak skupině vystřihne Jaro Slávik poklonu: „Pastels miluji, ale na vás zdaleka nemají! Ať je váš choreograf kdokoli, je to génius!”

Závěr bude patřit Stevie Starrovi. Muži, který o sobě prohlašuje, že je “regurgitator”. Co tím přesně myslí, se můžeme jen dohadovat. Faktem ovšem je, že nad tím, co předvádí, zůstává rozum stát. Polyká a vyvrhuje předměty. Například mince, kulečníkovou kouli nebo dokonce i živou akvarijní rybičku. Nejde však o pouhé polykání. Pečlivě připravený scénář a bavičské nadání dělá z jeho vystoupení show, která diváky baví.
    
Pátý díl největší talentové show ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT uvidíte v neděli 2. října od 20.00 na Primě.


Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
užasných ľudí nazbierali
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles