8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vítěz Česko Slovensko má talent má šanci na celosvětové finále

9. 06. 2010 | Finále

Společný klíčový projekt Televize Prima a TV JOJ Česko Slovensko má talent – jedná se o originální a celosvětově nejúspěšnější show – má za sebou úspěšně první dva castingy, a to v Bratislavě a v Plzni. Na obou castinzích se prezentovala celá řada zajímavých talentů, pro které je motivací jednak výhra více než 2,5 milionu korun, angažmá v Las Vegas, ale jistě i možnost získat nominaci do celosvětového finále Got Talentu.

 

Got Talent je v současnosti největším televizním pojmem v oblasti televizní zábavy. Tato show obletěla doslova celý svět a milují ji nejen televizní diváci, ale také odborná veřejnost. Na festivalu Broadcast Awars 2010 udělila odborná porota právě tomuto formátu cenu za Nejlepší zábavný pořad roku!

 

Právě v těchto dnech oznámil autor Got Talentu Simon Cowel skvělou zprávu. Připravuje celosvětové finále této největší a nejoblíbenější talentové show. Vítěz finále by si mohl odnést neuvěřitelnou výhru – víc než milion eur! Šlo by tak absolutně o největší celosvětovou show, v rámci které by dostali všichni talentovaní z celého světa možnost předvést se před miliony diváků napříč kontinenty. A právě tuto neopakovatelnou možnost má šanci získat
i vítěz jediné originální talentové show Česko Slovensko má talent, kterou připravuje Televize Prima a TV JOJ.

 

Do show Česko Slovensko má talent se stále ještě může přihlásit každý, kdo je přesvědčený, že má výjimečný talent. Pravidla nikoho neomezují, show je otevřená pro všechny věkové kategorie a všechny talenty. Na vítěze čeká finanční výhra více než 2,5 milionu korun, angažmá v Las Vegas a také možnost získat nominaci do celosvětového finále Got Talentu. Castingy budou ještě probíhat v následujících městech:

 

13. 6. (neděle) – BRNO / hotel Continental v Brně

18. 6. (pátek) – ŽILINA / hotel Holiday Inn v Žilině

20. 6. (neděle) – OSTRAVA / hotel Imperial v Ostravě

25. 6. (pátek) – KOŠICE / hotel Hilton v Košicích

27. 6. (neděle) – PRAHA / hotel Corinthia v Praze

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !