Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Česko Slovensko Má talent - song hrál nám ten ďábel Saxofon

18. 11. 2010 | Finále

Počet finalistů originální talentové soutěže ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT se po minulé neděli zvýšil na 12. Z minulého semifinále postoupilo sourozenecké duo NH6 – slovenští rapeři, kterým ani jejich zdravotní handicap nebrání realizovat si své sny, a také siloví akrobaté DaeMen.


Diváci budou i tento týden opět moci vybírat z osmi semifinalistů, které samozřejmě mohou podporovat svými hlasy prostřednictvím SMS. Systém hlasování je jednoduchý. Každý ze semifinalistů má pro telefonické hlasování přiřazený svůj kód. Stačí tedy poslat kód podporovaného talentu na telefonní číslo 906 02 13! Cena SMS je 13 Kč včetně DPH. Tuto službu zajišťuje MEDIA SUPPORT, s. r. o.


talentTakto hlasovat se může ze SIM karet telefonních operátorů Telefónica O2, T-Mobile a Vodafone. Započítány jsou hlasy ze sítí všech tří operátorů zaslané až do okamžiku ukončení hlasování. Každý hlas je platný okamžikem doručení hlasovací SMS bez ohledu na to, zda a kdy byla doručena odpověď. Odpovědi na došlé hlasy jsou zasílány pouze v síti mobilního operátora Telefónica O2.


V neděli 21. 11. uvidí diváci posledních devět semifinalistů. Kteří to jsou?


Akademia SX – 9971
Slovenská akrobatická formace se pokusí všechny přesvědčit, že právě jejich talent je NEJ. A z míry je nevyvedou ani poznámky, že ve zkratce SX jim chybí jedno písmeno.


A. J. Band – 9972
Anna s Jankou jsou kamarádky už od školky, s Jakubem se poznaly o pár let později, když všichni tři chodili zpívat do kostela. Došli až do semifinále ČSMT. Uspějí?


Brasil Show – 9973
Že Česko a Slovensko má talent? A co teprve Brazílie! Ta měla v semifinálových kolech dokonce dvojnásobné zastoupení. Po moderním tanci tentokrát pravá brazilská show.


Duo Aratron Aspis – 9974
Netušíme, co znamená název tohoto fakírskeho dua, ale o jejich talentu pochybovat nemusíme. Kdoví, zda se ke slovu dostane i krajta-albín, která  své vystoupení v divadle prospala.


kouzelnikTereza Anna Mašková – 9975
Diváci ji měli možnost vidět jako první v divadelních sestřizích a o mladou zpěvačku nepřijdou ani v semifinále. Symbolicky se představí v posledním ze sedmi semifinálových kol.


Richard Nedvěd – 9976
Bláznivý kouzelník si v divadle hodně vystřelil ze seriózní magie, v záloze má ale ještě spoustu triků. Například je mistrem ve vytváření zvířátek z balonků.


BMX Show – 9977
Přišli nezávisle na sobě, pokračují ale spolu. Tito dva machři na dvou kolech ve Velkém třesku zaujali natolik, že je porota spojila a v semifinále se představí jako pár.


Patrik Žiga – 9978
Saxofonový virtuoz je hudbě oddán tělem i duší a jemu jsou oddaní jeho fanoušci. V kolika autobusech jej přijedou podpořit do Brna? 


František Šimčík – 9979
František i jeho vystoupení vzbudilo a vyvolalo vlnu emocí a celou řadu diskusí. Proto se Franta teď vrací, aby předvedl ještě jednou, jak velký v něm dřímá talent!


Zdroj: Prima

 

Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Toho Františka bych tam nevracela kvůli těm jeho rodičům aby si z něj neudělali atrakci.Talent určitě má ale je mladej a může stále pylovat ten svůj talent.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
skvelá budúcnosť
Obrázek uživatelky
profil
mě se včera líbil ten saxofonista, hrál jak víno, kdyby se dál nedostal, už se o něm ví a určitě si ho někdo všiml, kdo se postará o jeho budoucnost, přeju mu to ...šikovný kluk ...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
naozaj je to talentSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
ještě, že už bude brzo konec..svýho favorita už tam nemám ...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles