Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Česko Slovensko má talent - První finalisté jsou Mako!Mako a Chebejet

11. 10. 2010 | Finále
Jediná originální show ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT už zná první finalisty. V prvním přímém přenosu televizí PRIMA a JOJ zvítězily skupiny Mako!Mako a Chebejet. Mako!Mako získali nejvíce diváckých hlasů za své hudební vystoupení. Chebejet předvedli porotě ve složení Jaro Slávik, Lucie Bílá a Jan Kraus úžasné akrobatické číslo.

První přímý přenos originální talentové soutěže proběhl v neděli na brněnském výstavišti za účasti téměř tisíc sto diváků. O postupu prvních soutěžících do finále rozhodli svými SMS zprávami diváci, kteří měli možnost svým favoritům z první semifinálové osmičky posílat hlasy už od minulé neděle. Mako!Mako získali nejvíce diváckých hlasů, a ty skupině  zajistily přímý postup do finále. O druhém postupujícím finalistovi rozhodli dle pravidel soutěže porotci. Ti vybírali mezi skupinou Chebejet a recesistickou dvojicí Brejk Denz Bradrz, kteří se v cesko-slovensko-ma-talent-mako-makopočtu diváckých hlasů umístili na druhém a třetím místě.    

Kromě postupujících finalistů viděli diváci v prvním přímém přenosu také exotickou zpěvačku Zuzanu Gamboovou, teprve tříletou zpěvačku Lianu Olahovou, působivou ohňovou show v podání Pyroterry, kontroverzního iluzionistu Aleše Rozsývala, talentovanou zpěvačku Julii Marii Sakar a zmiňované recesisty z Brejk Denz Bradrz.

Na dalších osm semifinalistů se mohou diváci těšit už příští neděli 17. října ve 20.00 na Televizi PRIMA a TV JOJ. Hlasovat pro druhou osmičku soutěžících je možné už nyní. Systém hlasování je jednoduchý. Každý ze semifinalistů má pro telefonické hlasování přiřazený svůj kód. Stačí tedy poslat kód podporovaného talentu na telefonní číslo 906 02 13. Informace o talentové soutěži ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT najdete také na stránkách www.csmatalent.tv.

Zdroj: Prima

Veronika J.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Už mi celkem tyto soutěže lezou někudy...a za chvíli zase superstar
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles